Eşref Gani : 7mmhncfu Rwuhm / Jun 25, 2021 · eşref gani’nin danışmanları biden görüşmesinde ikili ilişkilerin geleceği ve abd’nin afgan güçlerine desteği konularının gündeme getirileceğini belirtiyorlar.

Eşref Gani : 7mmhncfu Rwuhm / Jun 25, 2021 · eşref gani'nin danışmanları biden görüşmesinde ikili ilişkilerin geleceği ve abd'nin afgan güçlerine desteği konularının gündeme getirileceğini belirtiyorlar.. Jun 21, 2021 · afganistan cumhurbaşkanı eşref gani ile milli uzlaşı yüksek konseyi başkanı abdullah abdullah'ın 25 haziran'da abd'yi ziyaret edeceği belirtildi. Jun 26, 2021 · abd başkanı joe biden, beyaz saray'da afganistan devlet başkanı eşref gani ve milli uzlaşı yüksek konseyi başkanı abdullah abdullah'ı ağırladı. Jun 25, 2021 · eşref gani'nin danışmanları biden görüşmesinde ikili ilişkilerin geleceği ve abd'nin afgan güçlerine desteği konularının gündeme getirileceğini belirtiyorlar. Jun 21, 2021 · afganistan cumhurbaşkanı eşref gani ile milli uzlaşı yüksek konseyi başkanı abdullah abdullah'ın 25 haziran'da abd'yi ziyaret edeceği açıklandı. Jun 20, 2021 · new afganistan cumhurbaşkanı eşref gani ile milli uzlaşı yüksek konseyi başkanı abdullah abdullah'ın 25 haziran'da abd'yi ziyaret edeceği belirtildi.

Beyaz saray sözcüsü jen psaki tarafından yapılan açıklamada, abd başkanı joe biden'ın, afganistan cumhurbaşkanı eşref gani ile milli uzlaşı yüksek konseyi başkanı abdullah abdullah'ı beyaz saray'da kabul. ''savaşı taliban başlattı, sorumlusu da kendileridir'' afganistan cumhurbaşkanı eşref gani, ülkede savaşı taliban'ın başlattığını ve sorumlusunun da bu örgüt. Jun 26, 2021 · afganistan lideri gani'den taliban'a çağrı. Jun 20, 2021 · new afganistan cumhurbaşkanı eşref gani ile milli uzlaşı yüksek konseyi başkanı abdullah abdullah'ın 25 haziran'da abd'yi ziyaret edeceği belirtildi. Ghani was born on 19 may 1949 in the logar province in the kingdom of afghanistan.he belongs to the ahmadzai pashtun tribe.

8e6hweoqhrukhm
8e6hweoqhrukhm from cdnr.yenicaggazetesi.com.tr
Jun 21, 2021 · afganistan cumhurbaşkanı eşref gani ile milli uzlaşı yüksek konseyi başkanı abdullah abdullah'ın 25 haziran'da abd'yi ziyaret edeceği belirtildi. Şefik hüsnü değmer genel müdür: Ghani was born on 19 may 1949 in the logar province in the kingdom of afghanistan.he belongs to the ahmadzai pashtun tribe. Jun 21, 2021 · afganistan cumhurbaşkanı eşref gani ile milli uzlaşı yüksek konseyi başkanı abdullah abdullah'ın 25 haziran'da abd'yi ziyaret edeceği belirtildi. Osman erbil genel yayın yönetmeni: Beyaz saray sözcüsü jen psaki tarafından yapılan yazılı açıklamada, abd başkanı joe biden'ın, cumhurbaşkanı gani ile abdullah'ı beyaz saray'da kabul edeceği, bu ziyaretin iki ülke arasındaki kalıcı ortaklığa vurgu. Jun 20, 2021 · eşref gani: Beyaz saray sözcüsü jen psaki tarafından yapılan açıklamada, abd başkanı joe biden'ın, afganistan cumhurbaşkanı eşref gani ile milli uzlaşı yüksek konseyi başkanı abdullah abdullah'ı beyaz saray'da kabul.

Beyaz saray sözcüsü jen psaki tarafından yapılan yazılı açıklamada, abd başkanı joe biden'ın, cumhurbaşkanı gani ile abdullah'ı beyaz saray'da kabul edeceği, bu ziyaretin iki ülke arasındaki kalıcı ortaklığa vurgu.

Beyaz saray sözcüsü jen psaki tarafından yapılan yazılı açıklamada, abd başkanı joe biden'ın, cumhurbaşkanı gani ile abdullah'ı beyaz saray'da kabul edeceği, bu ziyaretin iki ülke arasındaki kalıcı ortaklığa vurgu. Osman erbil genel yayın yönetmeni: Ghani was born on 19 may 1949 in the logar province in the kingdom of afghanistan.he belongs to the ahmadzai pashtun tribe. Jun 21, 2021 · afganistan cumhurbaşkanı eşref gani ile milli uzlaşı yüksek konseyi başkanı abdullah abdullah'ın 25 haziran'da abd'yi ziyaret edeceği açıklandı. Jun 26, 2021 · abd başkanı joe biden, beyaz saray'da afganistan devlet başkanı eşref gani ve milli uzlaşı yüksek konseyi başkanı abdullah abdullah'ı ağırladı. Jun 25, 2021 · eşref gani'nin danışmanları biden görüşmesinde ikili ilişkilerin geleceği ve abd'nin afgan güçlerine desteği konularının gündeme getirileceğini belirtiyorlar. Beyaz saray sözcüsü jen psaki tarafından yapılan açıklamada, abd başkanı joe biden'ın, afganistan cumhurbaşkanı eşref gani ile milli uzlaşı yüksek konseyi başkanı abdullah abdullah'ı beyaz saray'da kabul. Jun 21, 2021 · afganistan cumhurbaşkanı eşref gani ile milli uzlaşı yüksek konseyi başkanı abdullah abdullah'ın 25 haziran'da abd'yi ziyaret edeceği belirtildi. Jun 20, 2021 · eşref gani: Görüşme öncesi oval ofis'te konuşan biden, abd ve nato birliklerinin afganistan'dan 11 eylül'e kadar çekilmesinin ardından ülkeye desteğin süreceğini ifade etti. Şefik hüsnü değmer genel müdür: ''savaşı taliban başlattı, sorumlusu da kendileridir'' afganistan cumhurbaşkanı eşref gani, ülkede savaşı taliban'ın başlattığını ve sorumlusunun da bu örgüt. Jun 26, 2021 · afganistan lideri gani'den taliban'a çağrı.

Afganistan'daki yabancı ülke askerlerinin 1 mayıs'tan itibariyle çekilmesinin hızlamasının ardından afgan güçleriyle taleban arasındaki çatışmalar da. Beyaz saray sözcüsü jen psaki tarafından yapılan açıklamada, abd başkanı joe biden'ın, afganistan cumhurbaşkanı eşref gani ile milli uzlaşı yüksek konseyi başkanı abdullah abdullah'ı beyaz saray'da kabul. Feb 03, 2020 · kurucu: Jun 21, 2021 · afganistan cumhurbaşkanı eşref gani ile milli uzlaşı yüksek konseyi başkanı abdullah abdullah'ın 25 haziran'da abd'yi ziyaret edeceği belirtildi. Jun 26, 2021 · abd başkanı joe biden, beyaz saray'da afganistan devlet başkanı eşref gani ve milli uzlaşı yüksek konseyi başkanı abdullah abdullah'ı ağırladı.

Wrczjglrtftnqm
Wrczjglrtftnqm from www.muhalif.com.tr
Şefik hüsnü değmer genel müdür: Osman erbil genel yayın yönetmeni: Jun 21, 2021 · afganistan cumhurbaşkanı eşref gani ile milli uzlaşı yüksek konseyi başkanı abdullah abdullah'ın 25 haziran'da abd'yi ziyaret edeceği açıklandı. Görüşme öncesi oval ofis'te konuşan biden, abd ve nato birliklerinin afganistan'dan 11 eylül'e kadar çekilmesinin ardından ülkeye desteğin süreceğini ifade etti. Jun 21, 2021 · afganistan cumhurbaşkanı eşref gani ile milli uzlaşı yüksek konseyi başkanı abdullah abdullah'ın 25 haziran'da abd'yi ziyaret edeceği belirtildi. Beyaz saray sözcüsü jen psaki tarafından yapılan yazılı açıklamada, abd başkanı joe biden'ın, cumhurbaşkanı gani ile abdullah'ı beyaz saray'da kabul edeceği, bu ziyaretin iki ülke arasındaki kalıcı ortaklığa vurgu. Jun 21, 2021 · afganistan cumhurbaşkanı eşref gani ile milli uzlaşı yüksek konseyi başkanı abdullah abdullah'ın 25 haziran'da abd'yi ziyaret edeceği belirtildi. Ghani was born on 19 may 1949 in the logar province in the kingdom of afghanistan.he belongs to the ahmadzai pashtun tribe.

Jun 20, 2021 · new afganistan cumhurbaşkanı eşref gani ile milli uzlaşı yüksek konseyi başkanı abdullah abdullah'ın 25 haziran'da abd'yi ziyaret edeceği belirtildi.

Ghani was born on 19 may 1949 in the logar province in the kingdom of afghanistan.he belongs to the ahmadzai pashtun tribe. Osman erbil genel yayın yönetmeni: Afganistan cumhurbaşkanı eşref gani, taliban ve destekçilerinin, güç kullanmanın bir çözüm yolu olmadığını anlaması gerektiğini söyledi. Jun 21, 2021 · afganistan cumhurbaşkanı eşref gani ile milli uzlaşı yüksek konseyi başkanı abdullah abdullah'ın 25 haziran'da abd'yi ziyaret edeceği belirtildi. Beyaz saray sözcüsü jen psaki tarafından yapılan açıklamada, abd başkanı joe biden'ın, afganistan cumhurbaşkanı eşref gani ile milli uzlaşı yüksek konseyi başkanı abdullah abdullah'ı beyaz saray'da kabul. Beyaz saray sözcüsü jen psaki tarafından yapılan yazılı açıklamada, abd başkanı joe biden'ın, cumhurbaşkanı gani ile abdullah'ı beyaz saray'da kabul edeceği, bu ziyaretin iki ülke arasındaki kalıcı ortaklığa vurgu. Jun 20, 2021 · eşref gani: Jun 26, 2021 · abd başkanı joe biden, beyaz saray'da afganistan devlet başkanı eşref gani ve milli uzlaşı yüksek konseyi başkanı abdullah abdullah'ı ağırladı. Görüşme öncesi oval ofis'te konuşan biden, abd ve nato birliklerinin afganistan'dan 11 eylül'e kadar çekilmesinin ardından ülkeye desteğin süreceğini ifade etti. Afganistan'daki yabancı ülke askerlerinin 1 mayıs'tan itibariyle çekilmesinin hızlamasının ardından afgan güçleriyle taleban arasındaki çatışmalar da. Jun 26, 2021 · afganistan lideri gani'den taliban'a çağrı. ''savaşı taliban başlattı, sorumlusu da kendileridir'' afganistan cumhurbaşkanı eşref gani, ülkede savaşı taliban'ın başlattığını ve sorumlusunun da bu örgüt. Jun 21, 2021 · afganistan cumhurbaşkanı eşref gani ile milli uzlaşı yüksek konseyi başkanı abdullah abdullah'ın 25 haziran'da abd'yi ziyaret edeceği açıklandı.

Şefik hüsnü değmer genel müdür: Afganistan'daki yabancı ülke askerlerinin 1 mayıs'tan itibariyle çekilmesinin hızlamasının ardından afgan güçleriyle taleban arasındaki çatışmalar da. Afganistan cumhurbaşkanı eşref gani, taliban ve destekçilerinin, güç kullanmanın bir çözüm yolu olmadığını anlaması gerektiğini söyledi. Jun 25, 2021 · eşref gani'nin danışmanları biden görüşmesinde ikili ilişkilerin geleceği ve abd'nin afgan güçlerine desteği konularının gündeme getirileceğini belirtiyorlar. Görüşme öncesi oval ofis'te konuşan biden, abd ve nato birliklerinin afganistan'dan 11 eylül'e kadar çekilmesinin ardından ülkeye desteğin süreceğini ifade etti.

Afganistan Da Devlet Baskani Esref Gani Ve Rakibi Abdullah Abdullah Iktidar Paylasiminda Uzlasti Bbc News Turkce
Afganistan Da Devlet Baskani Esref Gani Ve Rakibi Abdullah Abdullah Iktidar Paylasiminda Uzlasti Bbc News Turkce from c.files.bbci.co.uk
Afganistan'daki yabancı ülke askerlerinin 1 mayıs'tan itibariyle çekilmesinin hızlamasının ardından afgan güçleriyle taleban arasındaki çatışmalar da. Beyaz saray sözcüsü jen psaki tarafından yapılan açıklamada, abd başkanı joe biden'ın, afganistan cumhurbaşkanı eşref gani ile milli uzlaşı yüksek konseyi başkanı abdullah abdullah'ı beyaz saray'da kabul. Afganistan cumhurbaşkanı eşref gani, taliban ve destekçilerinin, güç kullanmanın bir çözüm yolu olmadığını anlaması gerektiğini söyledi. Jun 25, 2021 · eşref gani'nin danışmanları biden görüşmesinde ikili ilişkilerin geleceği ve abd'nin afgan güçlerine desteği konularının gündeme getirileceğini belirtiyorlar. Şefik hüsnü değmer genel müdür: Feb 03, 2020 · kurucu: Görüşme öncesi oval ofis'te konuşan biden, abd ve nato birliklerinin afganistan'dan 11 eylül'e kadar çekilmesinin ardından ülkeye desteğin süreceğini ifade etti. Jun 26, 2021 · abd başkanı joe biden, beyaz saray'da afganistan devlet başkanı eşref gani ve milli uzlaşı yüksek konseyi başkanı abdullah abdullah'ı ağırladı.

''savaşı taliban başlattı, sorumlusu da kendileridir'' afganistan cumhurbaşkanı eşref gani, ülkede savaşı taliban'ın başlattığını ve sorumlusunun da bu örgüt.

Görüşme öncesi oval ofis'te konuşan biden, abd ve nato birliklerinin afganistan'dan 11 eylül'e kadar çekilmesinin ardından ülkeye desteğin süreceğini ifade etti. Şefik hüsnü değmer genel müdür: Afganistan'daki yabancı ülke askerlerinin 1 mayıs'tan itibariyle çekilmesinin hızlamasının ardından afgan güçleriyle taleban arasındaki çatışmalar da. Jun 20, 2021 · eşref gani: Beyaz saray sözcüsü jen psaki tarafından yapılan yazılı açıklamada, abd başkanı joe biden'ın, cumhurbaşkanı gani ile abdullah'ı beyaz saray'da kabul edeceği, bu ziyaretin iki ülke arasındaki kalıcı ortaklığa vurgu. Afganistan cumhurbaşkanı eşref gani, taliban ve destekçilerinin, güç kullanmanın bir çözüm yolu olmadığını anlaması gerektiğini söyledi. Jun 26, 2021 · abd başkanı joe biden, beyaz saray'da afganistan devlet başkanı eşref gani ve milli uzlaşı yüksek konseyi başkanı abdullah abdullah'ı ağırladı. Jun 20, 2021 · new afganistan cumhurbaşkanı eşref gani ile milli uzlaşı yüksek konseyi başkanı abdullah abdullah'ın 25 haziran'da abd'yi ziyaret edeceği belirtildi. ''savaşı taliban başlattı, sorumlusu da kendileridir'' afganistan cumhurbaşkanı eşref gani, ülkede savaşı taliban'ın başlattığını ve sorumlusunun da bu örgüt. Feb 03, 2020 · kurucu: Beyaz saray sözcüsü jen psaki tarafından yapılan açıklamada, abd başkanı joe biden'ın, afganistan cumhurbaşkanı eşref gani ile milli uzlaşı yüksek konseyi başkanı abdullah abdullah'ı beyaz saray'da kabul. Ghani was born on 19 may 1949 in the logar province in the kingdom of afghanistan.he belongs to the ahmadzai pashtun tribe. Jun 21, 2021 · afganistan cumhurbaşkanı eşref gani ile milli uzlaşı yüksek konseyi başkanı abdullah abdullah'ın 25 haziran'da abd'yi ziyaret edeceği belirtildi.

Posting Komentar (0)
Lebih baru Lebih lama